Pelimatka

Lähde kavereidesi kanssa seuraamaan kiinnostavaa peliä tai konserttiin. Fihlmanin taksi ottaa teidät kyytiin juuri oikeaan aikaan ja kuljettaa sovittua reittiä määränpäähän ja tietysti takaisin. Aikataulut toimivat, oma porukka pysyy koossa ja juttu luistaa eikä kuskivuoroista tule kinaa. 

Tapahtumat esimerkiksi Helsingissä, Lahdessa, Mikkelissä ja Lappeenrannassa tai muissa naapurikaupungeissa ovat mukavan taksimatkan päässä. Ohjelmaan on helppo sisällyttää tarvittavat pysähdyspaikat ja matka-aika on noin puolitoista tuntia, joten tapahtuman jälkeen ehtii vielä yöksi kotiin.  

Taksi noutaa sinut haluamastasi lähtöpisteestä ja kuljettaa sovittua reittiä määränpäähän. Aikaa ei kulu odotteluun, liittymäkuljetuksiin tai oman auton pysäköintiin. Sinun ei tarvitse ennakkoon selvittää aikatauluja, varata monia lippuja tai murehtia vapaan pysäköintipaikan löytymistä. Rahaa ei myöskään kulu yöpymisiin, matkalippuihin, polttoaineeseen tai pysäköintimaksuihin. 

Esimerkkipaketit 

Kouvolan keskusta – Hartwall Areena
1-4 henkeä hinta 250€ 
Ennakoitu matka-aika 1h 36min, odotusaika 3 h 

Kouvolan keskusta – Lappeenranta
1-4 henkeä, hinta 215€ 
Ennakoitu matka-aika 1h 10min, odotusaika 3 h 

Kouvolan keskusta – Lahti
1-4 henkeä, hinta 170€ 
Ennakoitu matka-aika 55 min, odotusaika 3 h 

Kouvolan keskusta – Mikkeli 
1-4 henkeä, hinta 250€ 
Ennakoitu matka-aika 1h 31min, odotusaika 3 h 

Pakettimatkat ovat valmiiksi hinnoiteltuja kokonaisuuksia, joita voi käyttää pohjana matkan suunnittelussa. Tarvittavat tarkennukset ja matkavaraukset ennakkoon numerosta 050 085 3361 
tai info@taksifihlman.fi