Matkalle

Haluatko nauttia matkastasi jo kotiovelta lähtien? Fihlmanin taksilla pääset vaivattomasti ja turvallisesti lentokentälle tai laivamatkalle omien aikataulujesi mukaan. Neljän hengen ryhmässä Kouvolan keskustasta lähdettäessä hinta on vain 50 tai 55 euroa / henkilö. 

Taksi kulkee sinun aikataulujesi mukaan, olipa lähtöaikasi mikä tahansa. Matkaan kuluva aika on mahdollisimman lyhyt ja voit käyttää sen kuten haluat. Lukemiseen, työskentelyyn, matkatunnelmiin virittäytymiseen tai vaikka kesken jääneiden unien jatkamiseen. Ja paluumatkalla sama toisinpäin. Tiedät jo ennakolta kenen kanssa teet matkaa ja ulkopuolisia häiriötekijöitä on mahdollisimman vähän. 

Matkatavarat kulkevat vaivatta mukana kuljettajan auttaessa niiden siirtelyssä. Oman pukukoodisi voit valita jo matkan tarpeisiin etkä tarvitse ylimääräisiä matkustusvaatteita. 

Taksi noutaa sinut haluamastasi lähtöpisteestä ja kuljettaa suorinta reittiä kentälle tai satamaan. Aikaa ei kulu odotteluun, liittymäkuljetuksiin tai oman auton pysäköintiin. Sinun ei tarvitse ennakkoon selvittää aikatauluja, varata monia lippuja tai murehtia vapaan pysäköintipaikan löytymistä. Rahaa ei myöskään kulu yöpymisiin, matkalippuihin, polttoaineeseen eikä pysäköintimaksuihin. 

Matkapaketit

Kouvolan keskusta – Helsinki-Vantaan lentoasema 
1-4 henkeä hinta 200€ 
Ennakoitu matka-aika 1h 36min 

Kouvolan keskusta – Länsisatama
1- 4 henkeä, hinta 220€ 
Ennakoitu matka-aika 1h 56min 

Pakettimatkat ovat valmiiksi hinnoiteltuja kokonaisuuksia, joita voi käyttää pohjana matkan suunnittelussa. Tarvittavat tarkennukset ja matkavaraukset ennakkoon numerosta 050 085 3361 
tai info@taksifihlman.fi